Kontaktirajte nas

Telefon +381 11 7448426
Mob. Tel +381 63 7790001
Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.
www.paintball.org.rs

VAŽNO OBAVEŠTENjE

Škola paintballa

Škola paintballa

Paintball savez Srbije pored zimske škole paintballa koja se već 5 godina u nazad održava na Beogradskom sajmu planira da od septembra 2009 godine pokrenuti i školu paintballa na svojim terenima na Zvezdari u ulici Veljka Dugoševića 46.

Ova škola će biti prva takve vrste u Srbiji i održavaće se na profesionalnom takmičarskom terenu koji se koristi na svim medjunarodnim turnirima . U paintball školi će se učiti prvi koraci u paintballu od upoznavanja sa pravilima do rukovanja opremom preko raznih taktika koje se primenjuju u paintball sportu. Takodje će se dosta raditi na kondiciji polaznika škole i na razvijanju takmičarskog duha i fer pleja kod mladih polaznika.

Školu mogu pohadjati dečaci i devojčice od 12 godina pa sve do 25 godina.

VAŽNO

Obaveštenje Klubovima o evidencionoj prijavi

Poštovani Paintball klubovi,

Na osnovu zakona o sportu član 169. propisano je da svi sportski savezi , sportska društva (klubovi) imaju zakonsku obavezu da u što kraćem roku (ministarstvo je dalo rok do kraja novembra) podnesu Evidencionu prijavu Ministarstvu Sporta. Na ovaj način Ministarstvo omladine i sporta želi da formira jedinstvenu bazu svih sportskih činailaca na teritoriji Republike Srbije.

Svi oni koji ne podnesu Evidencijonu prijavu Ministarstvu omladine I sporta do pomenutog roka biće izbrisani iz registra sportskih saveza društava I organizacija koje se vodi u APR-u što će dovesti do prestanka rada sportskog subjekta.

Paintball savez Srbije Skini evidencionu prijavu