Kontaktirajte nas

Telefon +381 11 7448426
Mob. Tel +381 63 7790001
Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.
www.paintball.org.rs

VAŽNO OBAVEŠTENjE

Tereni za paintball

Tereni za paintball

OBAVEŠTENJE. Obaveštavamo sve klubove da su tereni i trening centar Paintball saveza Srbije na Zvezdari u ul. Veljka Dugoševića prestali sa radin zbog izgradnje novog objekta na pomenutoj lokaciji.

TERENI KOJI SE MOGU KORISTITI ZA TRENING I REKREATIVNE SVRHE SE SADA NALAZE NA DVE LOKACIJE:

BEČMEN ul. Nikole Tesle 18 SAVA MALA ul. Bara Venecija 24

- Takmičarski teren - Urbani teren

- Šumski teren - Team building programi

- Rođendani

Odmah pored ovog jedinstvenog kompleksa Paintball Savez Srbije poseduje i takmičarski AIR BALL teren. Ovakvi tereni su standardizovani od strane Svetske Paintball Federacije i  samo na njima se mogu održavati zvanični turniri. Ovaj teren je mobilan što znači da se  naduvava vazduhom tako da ga je moguće postaviti I montirati na bilo kojoj lokaciji u roku od sat vremena. Radi treninga i škole paintball-a ovaj mobilni teren je postavljen na travnatoj  površini 40x50 m koji se nalazi odmah pored kompleksa zgrada na kojima se održavaju scenario igre.

 

Rekreacija i termini

Za rekreativce i one koji žele da se oprobaju u paintball-u  naši tereni su  na raspolaganju 7 dana u nedelji . Dovoljno je da sakupite ekipu od minimum 6 ljudi (3na3)  pozovete naše telefone 063 7790001 ili e-mail Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. i zakažete vaš termin za paintball. Opremu ćete dobiti potpuno besplatno samo ćete platiti kuglice koje potrošite.

VAŽNO

Obaveštenje Klubovima o evidencionoj prijavi

Poštovani Paintball klubovi,

Na osnovu zakona o sportu član 169. propisano je da svi sportski savezi , sportska društva (klubovi) imaju zakonsku obavezu da u što kraćem roku (ministarstvo je dalo rok do kraja novembra) podnesu Evidencionu prijavu Ministarstvu Sporta. Na ovaj način Ministarstvo omladine i sporta želi da formira jedinstvenu bazu svih sportskih činailaca na teritoriji Republike Srbije.

Svi oni koji ne podnesu Evidencijonu prijavu Ministarstvu omladine I sporta do pomenutog roka biće izbrisani iz registra sportskih saveza društava I organizacija koje se vodi u APR-u što će dovesti do prestanka rada sportskog subjekta.

Paintball savez Srbije Skini evidencionu prijavu