Kontaktirajte nas

Telefon +381 11 7448426
Mob. Tel +381 63 7790001
Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.
www.paintball.org.rs

VAŽNO OBAVEŠTENjE

Vesti

Profesionalni paintball tereni

Na terenima Paintball saveza Srbije u Beogradu počela izgradnja profesionalnog takmicarskog terena.

Teren ce biti dimanzija 40m x 50m, ogradjen profi zaštitnom mrežom. Podloga će biti travnata i omogućiće održavanje turnira u formatu 3x3 i 5x5 .Teren će takodje biće u  potpunosti adaptiran i za X-ball turnire.

Pored održavanja takmičenja na ovom terenu će se održavati treninzi i škola paintballa. Takodje teren će se koristiti u okviru programa razvijanja školskog sporta.

Državno prvenstvo u paintballu za 2009 godinu

U prvoj polovini oktobra održaće se državno prvenstvo u paintballu za 2009 godinu. Klubovi se mogu javiti savezu radi informacija oko prijavljivanja timova i registracije igrača. Lokacija održavanja SPL 09 biće blagovremeno postavljena na sajtu saveza.

Legalizacija paintballa

Nakon niza dogadjaja u kojima je intervenisasla policija a u kojima su akteri koristili paintball markere, Paintball savez Srbije u saradnji sa Ministarstvo Unutrašnjih Poslova i Ministarstvom za Omladinu i Sport sprovešće kontrolu i akciju registracije legalnih markera na teritoriji Srbije. Da bi ispunili osnovne bezbednosne uslove svi registrovani klubovi za paintball treba da poseduju spisak markera sa serijskim brojevima, kopiju dozvole za uvoz oružija na osnovu koje su markeri uveženi u zemlju i kopiju carinske dekelaracije.

Paintball tereni na Zvezdari

Pozivamo sve zainteresovane mlade i stare za rekreativno igranje paintballa na najboljem scenario terenu na Balkanu koji se nalazi na Zvedari u ulici Veljka Dugoševića 46 da zakažu termina na Mob 063 7790001 ili na e-mail Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. .  Obavestavamo vas da su vikendi uglavnom popunjni i da je potrebno zakazati termina dva do tri dana u napred. Kompletna oprema se dobija besplatno samo se naplaćuju potrošene paintball kuglice. Regularna cena je 8 din tokom akcije cena je od 5 do 6 dinara.

VAŽNO

Obaveštenje Klubovima o evidencionoj prijavi

Poštovani Paintball klubovi,

Na osnovu zakona o sportu član 169. propisano je da svi sportski savezi , sportska društva (klubovi) imaju zakonsku obavezu da u što kraćem roku (ministarstvo je dalo rok do kraja novembra) podnesu Evidencionu prijavu Ministarstvu Sporta. Na ovaj način Ministarstvo omladine i sporta želi da formira jedinstvenu bazu svih sportskih činailaca na teritoriji Republike Srbije.

Svi oni koji ne podnesu Evidencijonu prijavu Ministarstvu omladine I sporta do pomenutog roka biće izbrisani iz registra sportskih saveza društava I organizacija koje se vodi u APR-u što će dovesti do prestanka rada sportskog subjekta.

Paintball savez Srbije Skini evidencionu prijavu